torsdag 3 februari 2011

Fin

Livet är bra fint just nu.
Början av 2011 var rätt o-bra överlag, det var en hel del elände och krångel. Men sakta men säkert har saker och ting bara blivit bättre, och nu känns tillvaron harmonisk och med en känsla av att "det är såhär det ska vara"! Fåglarna kvittrar och solen värmer litelitegrann när man står och väntar på bussen. Underbart!
Efter att universitetskursen slutat i januari har jag oroat mig massor över att bli arbetslös. Att inte känna att man tillför någonting och inga bra rutiner. Men som sänt från skyarna trillade ett jobb rakt i famnen på mig, och inte vilket jobb som helst - ett 12-veckorsvikariat som träslöjdslärare! Tack snälla fina rara Camilla för tipset!

På hantverksfronten så börjar min Annis bli klar, det är inte mycket kvar nu. Den är stickad av det egenspunna gröna merinogarnet, och den är himlans mjuk och go! Viffla och jag hade en Knit-Along, och hon är klar med sin. Jättefin blev den!För några dagar sen träffades vi ett gäng vänner och bakade semlor. MUMS!

De är så himla bra, de här mänskorna. Ni är guld värda. Pussar!

Ta hand om er, och håll ut - snart är det vår!

3 kommentarer:

  1. Grattis till det nya jobbet! och stickningen ser fin ut, blir roligt att se resultatet sedan . =)

    SvaraRadera
  2. Åh det var helt underbart! Våra vänner är de bästa, och semlorna satt fint som smör. puss!

    SvaraRadera
  3. ja, vår!! jag längtar sjukt mycket till våren. du är fin du, min lilla Slemmis. jag saknar dig massvis just nu! Burlesque på fredag, vad sägeru? :)

    SvaraRadera